Thursday

Parimad asendused MS Powerpoindile

Oma töös peame erinevates asukohtades tihti kiirelt olema suutelised tegema võimalikult huvitava esitluse. Tahtsin väljatuua mõned head ja tasuta lahendused antud failide loomiseks.

1. Google Docs docs.google.com/



Kuna enamus minu failidest on hetkel kooli serveris ja meie koolis on kasutusel Google Docs lahendus siis on minu jaoks esmalt kõige lihtsam seal faile muuta. Teenuse kasutamiseks on vajalik Google konto olemasolu. Konto loomine ja omamine on (kodu) kasutajatele tasuta.
Google docs lahendus sisaldab endas kõiki enimkasutatud PB lahendusi. Saab muuta tausta, lisada kastikesi, pilte ja kõike muud.



SlideRocket on huvitav online lahendus mis on olemas ka uues Google Crome OSis.
Teenus on osalt tasuta kasutatav aga kui soovid jagada ja hoida antud keskonnas rohkem kui 250MB faile siis antud juhul tuleb muuta oma konto tasulise vastu. Sisenemiseks saab kasutatada Google kontot. Teenus sisuna on nooruslikult värvikas ja annab kasutatele väga palju erinevaid tasutasi ja valmis tehtud kujunduslikke aluseid huvitava esitluse kokkupanekuks. Miinuseks on see ,et tasuta konto puhul on faili suuruse piiranguks 15MB seega videote lisamine on raskendatud.
Väike toodet tutvustav video:



3. 280 Slides http://280slides.com



280 Slides on erinevatest laendustest kõige Macisõbralikum. Töötab ka Windowsi peal :)
Kujunduste arv võrreldes Sliderocketiga on suhteliselt nuttune. Head omadused lihtne ja kiire piltide lisamine Flickr keskkonnast, samuti on Youtube keskonnast video lisamine. Lisapluss on ka autosave.




No comments:

Post a Comment