Friday

Tasuta seminar „Ristmeedia tulevik”


Loov Eesti, Tallinna Ülikooli Balti Filmi-ja Meediakool ja Eesti Filmi Sihtasutus kutsuvad Sind seminarile „Ristmeedia tulevik"


26. mail kell 10.00-14.00 kino Artis saalis

Meediasisu tõlkimine ühest meediumist teise on digitaalse meedia ajastul intensiivistunud - filminarratiive arendatakse arvutimängudeks, tahvelarvutitele luuakse asukohapõhiseid lugusid, lugusid jutustatakse sotsiaalvõrgustikes jpm. Ristmeedia strateegiate arendamine on meediatööstusele muutumas peamiseks innovatsioonivaldkonnaks, pakkudes võimalust platvormide vahel killustunud auditooriumid taas ühte liita, arendades samas ärimudeleid ning mitmekesistades tuluvooge.

Kogemusi ristmeedia teemadel jagavad pikaajalise digitaalmeedia kogemusega produtsent ja ristmeedia õppejõud Hollandist Ian Ginn ja Soome Rahvusringhäälingu YLE arendusosakonna juht ja Helsinki Kunsti ja Disainiülikooli interaktiivse meedia ja kommunikatsiooni professor Raimo Lång.

Eesti ristmeedia praegust seisu ja saavutusi lahkavad Ekspress Grupi multimeedia uudisruumi projekti juht Priit Hõbemägi, Tallinna Ülikooli Balti Filmi ja Meediakooli ristmeedia tootmise magistriprogrammi juht Indrek Ibrus, Kinobussi ja Filmitalgute juht Mikk Rand ja Kätlin Kontor, telesarjade "Kelgukoerad" ja "Pilvede all" turundusjuht.

Seminar on tasuta, kuid eelregistreerimine on vajalik aadressil www.konverentsid.ee/ristmeedia
Kutset võib levitada sõpradele, kes valdkonnaga seotud on!

Seminari korraldamist toetab Põhjamaade Ministrite Nõukogu Eestis.

Loov Eesti on EASi algatatud ja Euroopa Liidu Sotsiaalfondist rahastatud projekt, mis aitab kaasa loova majanduse ja ettevõtliku loovuse väärtustamisele ja arendamisele Eestis.

No comments:

Post a Comment