Saturday

Järgmine Garage48 Tartus 26.-28. augustil


Garage48 järgmine üritus toimub 26.-28. augustil Tartu Ülikoolis.
Registreerimine on juba alanud, huvilised kiirustage!
Nagu tavapäraks Garage48 üritustele saadakse kokku reede õhtul, et valida parimaid ideid ja moodustada võistkondi. Töötatakse kõvasti kogu nädalavahetuse jooksul, et olla pühapäeva õhtuks valmis avalikult oma uusi ja kasulikke teenuseid ning rakendusi esitlema.
Kui sul on juba mõni hea idee, kuid puuduvad oskused selle praktiliseks lahendamiseks, siis on Garage48 just õige koht, kus alustada idee ellu viimist.
Üritusele oodatakse osalema umbes 100 inimest, kes oleks valmis 48 tunni jooksul ennast täielikult pühendama uue veebilahenduse või mobiilse rakenduse loomisele.
Kui oled disainer, veebiarendaja, programmeerija, mobiilirakenduste arendaja, projektijuht, turundusproff või visionäär ja sul on julgus ja tahe ennast proovile panna, et käivitada ühe nädalavahetuse jooksul mõni start-up toode või teenus, siis on viimane aeg ennast registreerida. Programmeerijate kohti on jäänud vaid 3, graafilise disaini tegijate kohti jätkub veel kümnele ja teiste kohtade arv on samuti piiratud.
Üritusel osalemiseks tuleb lunastada pilet maksumusega 20 eur, mis sisaldab ka toitu, jooke ja suupisteid kogu ürituse ajal.
Juhul, kui soovid kaasa elada pühapäeval, 28. augustil kell 17.00 algavale demoesitusele, siis lunasta 0 eur maksev vabapääse!
Registreeru siin!

No comments:

Post a Comment